!!!!!!!!! Sinds kort heeft JouwPad-MijnZorg het specialisme budget hulp / coach in huis. Met dit specialisme kunnen wij mensen nog meer en beter helpen rondom de financiële administratie !!!!!!!!!!

 

JouwPad-MijnZorg kan u laagdrempelig helpen met uw geldzaken.

Budget hulp is bedoeld om te zorgen dat er weer financieel overzicht gaat komen in uw dagelijkse leven, tevens is het ervoor om schulden te voorkomen. Of om ervoor te zorgen dat schulden niet groter worden.

Door deze kennis en specialisme in te zetten kunnen we effectiever werken aan de (financiële) administratie en bieden we meer maatwerk.  

 

Wie is de budget hulp?

 

Mijn naam is Marcel Huberts.

Inderdaad de man van Sabine.

Mijn hele leven ben ik al woonachtig in Meppel, van hieruit heb ik de wijde omgeving ontdekt en grote delen van de wereld gezien.

Ik zie mijzelf als een grote kale vriendelijke man, die door het leven gaat met een lach en een traan.

 

Het pad wat ik tot nu toe bewandeld heb om hier te komen is zeer divers en uiteenlopend. Mijn loopbaan geschiedenis is dan ook een goeie stevige basis om vanuit te werken en aan de slag te gaan als budget hulp.

 

De gedachte budget hulp is ontstaan door het enthousiasme van Sabine. Zij stak mij eigenlijk aan met het hulpverleningsvirus doordat ze in zeer korte tijd toch al snel succes boekte met haar cliënten.

De tevreden mensen met vaak een grote dankbaarheid voor haar hulp en soms een “simpel” luisterend oor viel mij gewoon op waar door mijn nieuwsgierigheid en interesse werd gewekt.

 

Ik hoop dan ook dat ik veel mensen kan helpen die wel wat financiële ondersteuning kunnen gebruiken.