Ik ben Sabine Huberts.

Mijn hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van mensen. Als hulpverlener heb ik veel in de praktijk geleerd.

Ik heb veel ervaring in het werken met structuur aanbrengen in het dagelijks leven, zelfredzaamheid vergroten en het krijgen van zelfregie. Voorbereiden en het begeleiden van gesprekken met instanties. 

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige in PTSS & Trauma, hoe ga je hiermee om en hoe is dat voor een ieder binnen je gezin. Tevens heb ik veel ervaring met verschillende beperkingen. Beperkingen zoals autisme, HSP, ADHD.

 

 

Mijn naam is Marcel Huberts, inderdaad de man van Sabine.

Mijn hele leven ben ik al woonachtig in Meppel, van hieruit heb ik de wijde omgeving ontdekt en grote delen van de wereld gezien. Ik zie mijzelf als een grote kale vriendelijke man, die door het leven gaat met een lach en een traan.

Mijn loopbaan geschiedenis is een goeie stevige basis om vanuit te werken en aan de slag te gaan als budgetcoach.

Mijn specialisme ligt bij budgetcoaching.

De gedachte budget coaching is ontstaan door het enthousiasme van Sabine. Zij stak mij eigenlijk aan met het hulpverleningsvirus doordat ze in zeer korte tijd toch al snel succes boekte met haar cliënten.

De tevreden mensen met vaak een grote dankbaarheid voor hulp en soms een “simpel” luisterend oor viel mij op waar door mijn nieuwsgierigheid en interesse werd gewekt.

 

 

Mag ik mij even voor stellen. Ik ben Karin van der Laan, 33 jaar jong. Woonachtig in Meppel samen met mijn vriend en 4 prachtige (b)engels van kinderen. 

Al vanaf mijn 18e ben ik werkzaam in de maatschappelijke zorg. Ik ben begonnen als activiteiten begeleider en op een logeer voorziening. Daarna veel ervaringen opgedaan in de jeugd detentie en nu al ruim 10 jaar werkzaam als ambulant begeleider binnen de GGZ en de verslavingszorg. Mijn specialisme ligt bij de verslavingszorg met name bij jongvolwassenen. Hier zal ik mezelf in blijven ontwikkelen. 

 

 

Dit ben ik; Christel Kuin, geboren in 1971.

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man en ik heb 2 fijne volwassen dochters.

Mijn passie ligt bij het omgaan met mensen. Ik ben enthousiast, positief, geduldig, sociaal en doelgericht.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan wandelen, tuinieren, klussen en koken.

Na mijn schoolperiode ben ik begonnen met het werken in de geestelijke gezondheidszorg.

Tijdens mijn loopbaan heb ik vele praktische en theoretische scholingen gevolgd.

Inmiddels heb ik jaren lange ervaring in het coachen/begeleiden van (jong) volwassenen en ouderen. Iedereen met hun eigen hulpvragen. Mijn specialisme ligt bij de hulpvragen op het gebied van zelfzorg, huishouding, administratie, plannen, sociale netwerk versterken en /of vergroten, zinvolle dagbesteding en zingeving.

Ik geloof in de eigen kracht van ieder persoon. Een streven van mij is dan ook om zoveel mogelijk de regie bij de persoon zelf te laten.